Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan får men en kæreste

Jeg hved ikke hvad jeg skal gøre

fordi jeg er ret intorvert

og er ikke så vild med at spørge nongen om snap

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej:)
Det er ikke noget du skal haste med. Du skal være klar først. Hvis du i forvejen har svært ved at spørge nogen om snap kan det godt vær svært og skulle være tæt på en pige (eller dreng) på en måde du måske aldrig har prøvet før.🙃men hvis du virkelig føler dig klar synes jeg du burde springe ud i det, de fleste piger ville svare ja til at få en ven mere på snap. Så må man jo se hvad det udvikler sig til😌

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej:)
Jeg er en pige på 12 år.
Jeg har det samme problem. Jeg tør heller ikke at spørge. Men jeg giver bare lidt “udtryk” for at jeg kan lide personen.

Måske du også kan prøve det?
Fx. Sender en streak hver dag eller er lidt sødere ved personen i virkeligheden sådan noget gør jeg og det virker lidt.
Måske det kan hjælpe dig?
Du skal finde en måde som DU syntes er god!
Hilsen pige 12 år

  • Hej, Pige, 12 år

Hej
Jeg er en pige på 13 år. Og jeg kender det godt. Det med at spørge nogle om deres snap, du kunne ex. bare spørge en om de har personen og få personen ud fra det. Men hvis man er vild med en så prøv at vise det ikke helt vildt meget, men bare en lille smule, snak med personen. Prøv dig lidt frem, og find en god måde til dig. Det skal nok gå. Du skal bare tro lidt på dig selv
Hilsen pige 13 år.

  • pige, 13 år, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat