Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan får man en pige til at kunne lide en?

Det her er nok lidt underligt og nok heller ikke så vigtigt i forhold til meget andet her inde, men ville give det et forsøg.

Jeg har prøvet flere gange at jeg har skrevet med en pige og er begyndt at synes godt om hende, men har aldrig rigtigt fundet ud af hvordan jeg kan starte en god samtale eller spørge om hun vil snakke uden at det virker underligt.

Har i det hele taget brug for hjælp til hvordan jeg kan få piger til at kunne lide mig.

Hilsen dreng på 15 år

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

For det første, ikke spørg andre piger, hvis man vil fange en fisk, så spørger man ikke en anden fisk hvordan man gør det, man spørger en fisker! Så lyt her, drop det der med at skrive for meget, skriv med hende en lille smule, og så spørg om i skal mødes. Lad vær med at vær den der skriver mest så virker du desperat, skriv ligeså meget som hende, eller mindre. Gør alt dette, så skal alt nok fungere.

  • Oscar, Dreng, 16 år

Ikke skriv hendes navn hele tiden fx “hej Amalie” det er fucking creepy, har oplevet det mange gange hahah.

  • Ayy, Pige, 14 år

Hej
Først og fremmest er der garanteret allerede en pige der kan lide dig uden at du ved det. Som du måske har hørt før, findes der ikke en liste man skal følge for at få en pige til kunne lide en – det er meget forskelligt fra person til person hvem man søger. Men nogle få regler gælder dog som regel altid. Nogle ting jeg ved der kan være et ‘turn off’ er hvis man virker påtrængende eller klæbrende. Dvs. at man bør ikke skrive konstant til hende og hvis hun skriver til dig behøver du ikke altid svare med det samme. Lad der gerne gå lidt tid – måske 15 minutter til en time – før du svarer (medmindre i selvfølgelig er i gang med en samtale hvor man selvfølgelig bør svare med det samme). Så kan det være hun måske undrer sig over hvorfor du ikke svarer og når du svarer kan hun ikke vente med at åbne beskeden og muligvis svare tilbage. Sørg også for at når der ikke er mere at skrive om, skal man (helst) ikke prøve at komme op med noget uden mening. Når det så er sagt skal man så også huske at vise sin interesse i hende for at hun føler at der er noget at kæmpe for. Ingen gider at jage noget der ikke kan nåes, vel? Men igen – der er ingen opskrift på at få en pige til at kunne lide en. Så gør hvad du finder naturligt og husk at vise interesse uden at virke påtrængende. Når man skriver er det også en god ide at spørge om noget der kan være mere uddybende og sætte en samtale i gang så man ikke (i hvert fald for ofte) skriver “Hvordan går det” da samtalen muligvis brænder ud efter 2-3 beskeder. Nu er det ikke sikkert det er 100% rigtigt det her, men jeg har også selv været lidt nysgerrig på hvordan man får en pige til at kunne lide en, så jeg har været på nettet og søge lidt hvor jeg kom frem til nogle af de her ting. Der er selvfølgelig mange flere råd, men jeg synes det her er nogle af de vigtigere.

Håber du kan bruge rådet til noget

Mvh. Magnus er ikke mit rigtige navn

  • Magnus er ikke mit rigtige navn, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat