Brev

Hvordan får man en pige til at kunne lide en?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

For det første, ikke spørg andre piger, hvis man vil fange en fisk, så spørger man ikke en anden fisk hvordan man gør det, man spørger en fisker! Så lyt her, drop det der med at skrive for meget, skriv med hende en lille smule, og så spørg om i skal mødes. Lad vær med at vær den der skriver mest så virker du desperat, skriv ligeså meget som hende, eller mindre. Gør alt dette, så skal alt nok fungere.

  • Oscar, Dreng, 16 år

Ikke skriv hendes navn hele tiden fx “hej Amalie” det er fucking creepy, har oplevet det mange gange hahah.

  • Ayy, Pige, 14 år

Hej
Først og fremmest er der garanteret allerede en pige der kan lide dig uden at du ved det. Som du måske har hørt før, findes der ikke en liste man skal følge for at få en pige til kunne lide en – det er meget forskelligt fra person til person hvem man søger. Men nogle få regler gælder dog som regel altid. Nogle ting jeg ved der kan være et ‘turn off’ er hvis man virker påtrængende eller klæbrende. Dvs. at man bør ikke skrive konstant til hende og hvis hun skriver til dig behøver du ikke altid svare med det samme. Lad der gerne gå lidt tid – måske 15 minutter til en time – før du svarer (medmindre i selvfølgelig er i gang med en samtale hvor man selvfølgelig bør svare med det samme). Så kan det være hun måske undrer sig over hvorfor du ikke svarer og når du svarer kan hun ikke vente med at åbne beskeden og muligvis svare tilbage. Sørg også for at når der ikke er mere at skrive om, skal man (helst) ikke prøve at komme op med noget uden mening. Når det så er sagt skal man så også huske at vise sin interesse i hende for at hun føler at der er noget at kæmpe for. Ingen gider at jage noget der ikke kan nåes, vel? Men igen – der er ingen opskrift på at få en pige til at kunne lide en. Så gør hvad du finder naturligt og husk at vise interesse uden at virke påtrængende. Når man skriver er det også en god ide at spørge om noget der kan være mere uddybende og sætte en samtale i gang så man ikke (i hvert fald for ofte) skriver “Hvordan går det” da samtalen muligvis brænder ud efter 2-3 beskeder. Nu er det ikke sikkert det er 100% rigtigt det her, men jeg har også selv været lidt nysgerrig på hvordan man får en pige til at kunne lide en, så jeg har været på nettet og søge lidt hvor jeg kom frem til nogle af de her ting. Der er selvfølgelig mange flere råd, men jeg synes det her er nogle af de vigtigere.

Håber du kan bruge rådet til noget

Mvh. Magnus er ikke mit rigtige navn

  • Magnus er ikke mit rigtige navn, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat