Brev

Hvordan får jeg mere kontakt til ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15.

Jeg har selv fået ting at vide om hvor flink glad og optimistisk jeg er og jeg må bare sige at der intet bedre end at få det at vide. Så prøv at skriv til ham på snapchat og hvis du føler for at komplimetere ham så sig at han gør dig glad eller kommenter på hvor sød han for hvis det var mig du skrev det til ville jeg med det samme syntes du var 100% pænere end før. Du kan også invitere ham ud at gå eller se en film (Måske en romantisk en). Jeg tror godt at du kan score ham og jeg ved også at mange af mine venner bare gerne ville møde en pige der tænker på dem så jeg tror helt bestemt du har en RIGTIG STOR chance 🙂 Held og lykke!

  • Jacob, Dreng, 15 år

Få noget tilfælles det luder ikke som meget men jeg blev rigtig tæt med mit crush fordi vi kunne lide den samme serie altså hun var en superfan og jeg var bare en der nød showet men stadigvæk hvis man kan lide noget kan man jo snakke i timevis omkring det og når der så ikke er mere at snakke om så er i allerede blevet tætte

  • box boy, Dreng, 14 år

Hej jeg synes du skal spørge ham om i ikke kunne hænge ud eller lave noget sammen efter noget tid vil du nok finde ud af om han føler det samme

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat