Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan får jeg det sagt…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg er selv en pige på 13, og jeg tror helt sikkert du “bare” skal sige (eller skrive) det lige ud. Selvfølgelig kan det godt være hun ikke har det på sammen måde, men så er det heller ik være. Hvis hun nu har det ligesom dig, så venter i måske lidt begge to på den anden gør noget. Men du kunne måske skrive til hende at du havde tænkt på noget og så spørge hvem hendes crush er. Hvis jeg var hende ville jeg helt sikkert gerne have at du sagde det, også selvom jeg ik havde det på samme måde.
Håber det hjalp lidt<3

  • Pigen, Pige, 13 år

Hej
Jeg er en pige på 14 som har prøvet præcis det samme som dig. Du kan måske se på hende hvordan hun reagere når nogen siger noget om “jer”. Hvis hun fx. Bliver en smule rød i hovedet kan hun sikkert lide dig. Hvis det var mug der var pigen, ville jeg blive glad for at du sagde at du kunne lide mig. Jeg tror ikke du skal være bange for at jeres venskab bliver ødelagt, ellers kan du jo prøve at skrive noget som “hej (navn)… jeg bliver nødt til at sige noget, men jeg vil virkelig ikke have at vores venskab bliver ødelagt, og det er helt ok hvis du ikke føler det samme. Men jeg kan godt lide dig…” jeg håber det kunne hjælpe lidt 🙂 Og spring ud i det;)

Held og lykke – pigen der har prøvet det samme.

  • Pigen der har prøvet det samme, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat