Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan?

Jeg er dreng på 15,

der ikke noget behov for at have en kæreste lige nu,

men vil bare gerne vide man jeg lige skal gøre,

hvis der nu kom en

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Jeg er en pige og jeg vil selv gerne have en dreng som er sig selv, hvis jeg ikke kan lide hvordan personen er er det selvfølgelig en helt anden situtation, men prøv og være dig selv og også give komplimenter til flere piger, ikke nødvendigvis flirte, men fx. sige “Du har en flot bluse” eller sådan noget. Det vil gøre hende glad og hun vil måske fortælle hendes andre veninder om hvor sød du er. Altså du skal ikke være sådan flirty ved alle pigerne måske kun den du virkelig kan lide.

  • Pige, Pige, 14 år

Du skal ikke gøre noget som helst. Hvis det er den rette for dig vil de elske dig uden at du skal gøre noget

Mus <3

  • Lee, Nonbinær, 16 år

Du skal bare være dig selv. Du skal ikke lave dig om, vi kan bedre lide at se dit rigtig jeg end at du udgiver dig for at være en eller anden Karl smart. Fordi så får vi ikke at se den rigtigte person som du er. 🙂

  • ??, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat