Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan?

Jeg har for nygligt fået at vide

at den pige som jeg er forelskede i også er forelskede i mig.

men jeg har ingen ide om hvordan man gør eller omkring det.

jeg vil gerne have en kæreste og det vil hun også

men jeg har ingen ide om hvordan jeg gør.

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Nu er jeg ikke den mest succesfulde på datingmarkedet, men jeg ville nok invitere hende ud til fest (ved godt det måske er lidt dumt med Corona osv.), måske mad eller noget lignende. Hvis din interesse for hende, hvis hun nu ikke selv er klar over det.

  • Legenden, Dreng, 15 år

spørg om hun vil se en film og så tag et skridt ad gangen

  • bob, zebra, 16 år

Hej

Det er altid dejligt at finde ud af, at den man godt kan lide også kan lide en.

Nu er i kommet til den del, hvor i skal begynde at finde frem til et forhold. Det er vigtig at i for snakket sammen. Gå en tur, skriv over snap eller snak over videochat. I skal lærer hinanden lidt mere og kende. Også selvom i måske kender hinanden i forvejen, fordi nu skal i lærer hinanden at kende på en helt ny måde. Fordi man kender folk anderledes når man er kærester, end når man er venner.

Ta det stille og roligt, du må ikke presse dig selv til at gå for hurtigt frem, hvis du ikke er klar til at være helt alene med hende, så start med at skrive lidt med hende. Når du er tryk ved det, så kan du gå videre til at se hende, måske i en mindre gruppe, hvis det gør dig mere tryk.

Prøv at give små tegn til, at du virkelig godt kan lide hende. Læg din arm omkring hende, sig gode ting om hende, og spørg ind til hende og sæt dig ind i de ting hun godt kan lide.

ta det i det tempo du har lyst til. og gør det som følges mest rigtig for dig, så kommer det af sig selv.

Hilsen en pige på 18 år

  • Pige 18 år, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat