Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvor meget er for meget??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså jeg synes 2 år er max, men du burde ikke tænke så meget på hvad andre tænker!0

  • Efjjd, Pige, 12 år

Altså jeg er også selv lidt forelsket i en der er 3 år ældre, men lad vær med at tænk over det, når i kommer over 20 år så er alder fuldt stindægt lige meget. Mine forældre er der 7 års forskel. Men i din alder syntes jeg ikke at der skal være alt for stor forskel, men 1-5 forskel sker der ikke noget ved.

  • Anonym, Pige, 19 år

Altså nu vil jeg jo gerne være den der, der ligesom kom og sagde, at alder bare er et tal, men det er det bare ikke altid, men altså, det kommer også meget an på om hvor i vær i ser er henne i livet, altså hvor moden i er i forhold til hinanden!

  • nobody, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat