Gratis

anonymt

24/7

Brev

Hvilke tegn skal jeg kigge efter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.

Jeg tænker umildbart ikke at du skal tænke for meget over det. kan huske jeg havde det på samme måde en gang, jeg følte simpelthen at jeg var for meget sammen med min daværende kæreste, forstå mig ret jeg var bange for om jeg gav mine venner for lidt opmærksomhed, jeg tror det er det samme i er ude i her. Jeg tror bare din kæreste forsøger at give alle lige meget opmærksomhed på en gang, det kunne være et svar på hvorfor i ikke spiler alene sammen mere, to fluer med et smæk du ved. Men den bedste løsning er selvfølgelig altid at snakke med din kæreste om det. Der er måske slet ikke noget at være bange for.

Håber det hjalp

Kh

  • N#, Pige, 17 år

Hej dreng på 16 år,

Forhold kan være svære at navigere – især som ung. Nu ved jeg ikke, hvor længe I har været kærester, eller hvordan jeres forhold er. Nogle gange, hvis man har været sammen i et godt stykke tid, så kan det selvfølgelig godt ske, at den ene eller den anden part mister følelser. (Det er ret naturligt, når man er ung). Hvis din kæreste ikke har lyst til at bruge tid sammen alene, eller prøver aktivt at undgå det, så kan det være, at der er noget, der går hende på. Enten at hun måske ikke er sikker på hendes følelser, eller noget helt andet. Hvis du spørger hende, om der er noget galt, hvordan reagerer hun så? Hvis hun bliver defensiv eller sur, kan det være et tegn på, at der er noget, der trykker hende. Det bedste du kan gøre er, at sætte dig ned sammen med hende, og fortælle hende de tanker du går rundt med, og lade hende vide at hvad end hun føler, er det okay. Så må I tage den derfra, hvis nu hun har tvivl omkring jeres forhold. Uanset hvad, så er både dine og hendes følelser legitime (lige meget værd), og der skal være plads til, at I kan snakke om det sammen.

  • M, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat