Brev

Hvilke tegn skal jeg kigge efter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.

Jeg tænker umildbart ikke at du skal tænke for meget over det. kan huske jeg havde det på samme måde en gang, jeg følte simpelthen at jeg var for meget sammen med min daværende kæreste, forstå mig ret jeg var bange for om jeg gav mine venner for lidt opmærksomhed, jeg tror det er det samme i er ude i her. Jeg tror bare din kæreste forsøger at give alle lige meget opmærksomhed på en gang, det kunne være et svar på hvorfor i ikke spiler alene sammen mere, to fluer med et smæk du ved. Men den bedste løsning er selvfølgelig altid at snakke med din kæreste om det. Der er måske slet ikke noget at være bange for.

Håber det hjalp

Kh

  • N#, Pige, 17 år
Svar
Skriv ikke dit rigtige navn eller e-mail her
Få besked via SMS om dit svar er udgivet
Vi kan ikke se dit telefonnummer. Du er helt anonym. Så du skal kun indtaste telefonnummer, hvis du vil have besked, når dit svar er udgivet.

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat