Brev

Hver sød at hjælp!

Hej allesammen,

en af mine gode veninder bliver ved med at tage mig bagpå,
holde mig i hånden og hun lægger benet om mig (sådan lidt to much)
og jeg har ikke lyst til at sige det
for hvad nu hvis det bare er som ven eller noget,

men jeg har ikke lyst til at have et forhold med hende som kæreste
fordi jeg er til drenge

Hvad skal jeg gøre?

hilsen pigen på 13.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Tror hun mener det for sjovt, da mange af mine veninder selv gør det på mig. Og de ved det for sjovt.
Men hvis det ikke er for sjovt, synes jeg du skal tage en snak hvor du siger det kan være grænseoverskridende for dig, og du er til drenge og kun vil være venner.

  • mr. bean, Pige, 14 år

hej pige, det er ikke sikkert at hun mener det på den måde men at det bare er for sjovt. Men hvis at du ikke syntes at det er rart så kan du fortælle hende det på en sød måde (:

  • en sej person, Pige, 13 år

Hej.
Jeg har selv prøvet her for ikke så lang tid siden, at mine 2 bedste veninder tog mig på brysterne (men det var for sjov) også selvom jeg ved at det er for sjov, så sagde jeg alligevel “stop! Jeg har det VIRKELIG ubehageligt med det” og de accepterede det fuldkommen. Så hvis din veninde gør det igen, så sig på en bestemt måde, ikke sur, men bestemt “Jeg bliver meget utilpas, når du gør sådan noget”
Knus mig❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere