Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvem skal jeg vælge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan prøve at løse det med din kæreste nu hvor du holder af ham, og så kan det være du lidt glemmer den anden dreng du også har et godt øje. Hvis du derimod vælger at prøve at løse det og det ikke bliver bedre er meningen med at være kærester lidt ligegyldig, fordi i (DU) ikke har det godt i forholdet.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Du skal ikke finde dig i at han er ligeglad med dig. Hvis du ikke kan lide ham mere så slå op det må han også selv forstå. Når han brænder dig af på den måde.

  • Emil, Dreng, 14 år

Du er et helt normalt menneske:), men det er vigtigt at du fortæller din kæreste at du ikke kan lide ham længere og slår op. Det er bedst for alle, søde:)

  • Kdkdbd, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat