Brev

hvem skal jeg fortælle det til?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Langt de fleste forældre er sådan. Jeg fik en kæreste her i sommers og self. Skulle min mor også sige det til alle 😐
Men hey! Jeg kan næsten love sig for at jo ældre du bliver, jo mindre pinlige ser du dine forældre – og også det at have en kæreste.
Du er lige i alderen hvor mange synes uendelige ting er pinligt, men i virkeligheden er næsten intet decideret pinligt.
Mit råd er at du lige skal se jeres forhold an. Hvis det ikke holder mere end 1 måned, så skal du måske ikke sige det. Men hvis det er en måned eller over OG jeres forhold går godt, så sig det til alle – og ikke synes det er pinligt. Trust me, det er IKKE pinligt!

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej pige på 12
jeg har selv haft det sådan hvor jeg sagde til min mor at hun ikke måtte sige det til nogen og så da jeg kom i skole næste dag kom en fra min klasse over og sagde ” tillykke med kærsten” jeg spurgte hende hvor hun vidste det fra og hun sagde min mor havde skrevet til hendes om at “hendes baby var ved at bruge stor” da jeg fik fri gik jeg hjem og talte med min mor og forklarede at det var alt for personligt for mig at hun skrev til folk. Hun er jo min mor så hun ved at jeg ikke er en særlig åben person så for at svare på spørgsmålet omkring dine forældre sæt der ned og tal med din mor om at det måske er lidt pinligt og så sige at hun må vente til du er klar til at fortælle andre end din klasse om dig og Tobias
så til det med Sebastian bare ignorerer ham jeg ved det er svært selvom han er ny i klassen skal han ikke opfører sig som han kender alt og alle og tænk på han er jo bare end dreng på 12 eller 13 år så ham skal du bare ignorerer
håber at det hjalp

  • Camille, Pige, 13 år

tak for svarende allesamen⭐

De hjalp allesammen.

KH pigen på 12

  • pigen på 12, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat