Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvem og hvad skal jeg gøre?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige.
Jeg synes at du ikke skal koncentrere dig om at blive forelsket, men mere bare snakke mere med ham.
Så lærer du ham også bedre at kende.

Din eks og dig har nok slået op af en grund. Så hvis det ikke virkede 1. gang gør det nok heller ikke 2. gang.

Bare vær mere sammen med ham Bo og så ville jeg råde dig til ikke at kysse din eks.

Hvis du har følelser for din eks kan det jo være at du skal tage ham i stedet.
Men enlig synes jeg personligt ikke.

Håber jeg kunne hjælpe lidt!
Og held og lykke!

  • ❤️️❤️️❤️️, Pige, 14 år

Hej
Tror stadig du elsker din eks en smule? Eller der er noget i ikke har fået afsluttet? Siden du bliver distraheret af din eks til festerne, og ender med at kysse ham.

Har ikke selv været i forhold, men der må være noget du savner fra ham eller noget der ikke afsluttet ordentligt. Da jeg oplever mange omkring mig, der har haft ligne oplevelser eller jeg bare har hørt fra folk. Hvis man stadig bliver distraheret af sin eks, er der noget der ikke afsluttet ordentlig eller man savner noget fra dem.
– Dog er der noget jeg ikke helt forstår slog dig og din eks op, grundet nogle problemer? Eller bare fordi i ikke syntes i passede sammen mere? Siden du skriver der ikke er nogen fremtid med din eks i forhold til Bo

I forhold til det med Bo – man vælger ikke selv hvem man får følelser for, og det gøre man bare ikke!! Ja det lyder hårdt, men det gøre man bare ikke. Selvom du gerne vil falde for Bo, og han har “alt” det du vil have. Så er det ikke ens betydning med, at du falder for ham.
– Der er jo måske en grund til at, du ikke er faldet for Bo endnu!! Som jeg har skrevet tidligere, der er nok stadig noget mellem din eks og dig som ikke er afsluttet ordentlig. Som resultere i, at du ikke kan falde for Bo eller andre.

Synes du skal prøve at fokuser på først, er der noget din eks og dig ikke har fået afsluttet ordentligt. Så glemme Bo lidt, i den proces. Så du kan komme videre, og måske falde for Bo senere hen.
– Men ellers synes jeg også, du kan se fremtiden an med dig og Bo – Fx. Nu ser jeg fremtiden an med mit crush og jeg. Da jeg kan lide hende mere end bare venner, men det kan hun ikke. Men hun er også næsten kommet ud af et forhold, som ikke har været godt. Så hun skal også have lov til at være single i noget tid, repareret hende selv fra det forhold. Før hun begynder at date igen, og tør at falde for folk.

Jeg er bare glad for, vi stadig kan være venner, det tror jeg også du skal være med Bo. Selvom du gerne vil falde for ham, men du har ikke følelser for ham pt. Så bare være glad for i er venner, og du kender ham.

Held og lykke
Kh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat