Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hved ikke om jeg er klar.

Hej.

Jeg er en pige på 14 år og jeg har en kæreste.

Min kæreste er 16

så han er lidt ældre ind mig

og han vil gerne have sex

og har lagt op til det et par gange

da jeg ikke vidste om jeg helt var klar.

Jeg er virkelig nervøs for af det gør mega ondt

men det hved jeg ikke lige om jeg skal sige til ham.

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Du siger du er nervøs for at det skal gøre megaondt. Det kan det nemt gøre hvis man ikke er forberedt, tændt og afslappet. Derfor er det megavigtigt at du først er intim med ham når du selv føler for det. Og så er det altafgørende at du kan slappe af. Det er når man spænder at man får smerter. Inden I skal ha sex første gang er det vigtigt at du får et helt afslappet forhold til hans diller. Kig på den, leg med den, snak om den, bliv rigtig fortrolig med den. Det er en god ide at I er sammen nogen gange hvor du bliver fortrolig og afslappet med dilleren uden I har sex. Når du føler du har det rigtig godt med den og kan lave sjov med den og slapper fuldstændig af i kroppen og i dit underliv er du klar til samleje og så tror jeg ikke det vil gøre ondt på dig. Husk du skal være godt våd. Håber jeg har kunnet hjælpe dig.

  • Hjælpsom pige, Pige, 17 år

Hvis han ikke acceptere du ikke har lyst er han ikke den rigtige. Han skal acceptere dig 100% og du skal ikke gøre noget du ikke er sikker på i det her tilfælde. Jeg har selv en kæreste hvor der er 4 år mellem os, men jeg har også altid været meget sikker på hvad jeg vil og ikke vil og er ikke bange for at sige min mening om tingene højt, så sig til ham hvordan du har det og så skulle han gerne acceptere det og være forstående.

  • Anonym, 16 år

Gør det når DU er klar! Ik føl dig presset, for hvis du ikke har lyst, så skal i bare ikke.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat