Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hved ikke hvad jeg har gjodt

Jeg har en pige jeg godt kan lige

og vi har haft nået kørene

men lige siden sidste uge

har du ikke gide at snakke eller skrive med mig

hun gider ikke en gang

at være i samme rum med mig

jeg kan ikke lage være med at tinge på

hvad jeg har gjodt har prøvet at spøre hende

men hun gad ikke og svar og gik væk

hvad skal jeg gøre?

Dreng, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej.
Du kan eventuelt spørge hende på Instagram eller Snapchat, hvis i har sådan noget. Det kan være hun synes, det er svært at tale direkte med dig. Håber i finder ud af det.

  • J, Pige, 18 år

Vi piger kan godt have humørsvingninger, det meget normalt, især når vi er i vores periode, så kan alt i hele verden være lort, og der skal intet til før vi føler tingene går mod os. Nogen piger er bedre til at håndtere det end andre. Jeg synes det bedste du kan gøre lige nu er, at give hende plads. Det ikke utænkeligt, at der er noget som går hende på, om det dig kan jeg ikke sige, men det behøver det ikke være.

Hvis du oprigtigt mener du ikke har gjort noget forkert, noget der kan såre hende, gøre hende ked af det osv. Så må du give hende plads. Skriv en sød besked til hende, lad vær med at sig noget om at du ked af det eller noget. Bare skriv en besked hvor du siger at du håber hun er okay, da du føler noget går hende på. Sig du er der for hende hvis hun har brug for at snakke, gør det klart for hende, at du åben og at det hende som skal tag det næste skridt. Lad vær med at lyd negativ. Men slut evt. af med, at du håber i kan snakke sammen igen, når hun har fået det bedre, da du synes hun er en rigtig dejlig pige.

Beskeden må ikke handle om dig og dit “problem”, den skal handle om hende, og at hun kan se du giver hende plads, at du bekymrer dig for hende. En besked der signalerer hun kan komme til dig, samtidigt med at du fremstår som en der ikke vil presse hende.

For jeg tror hun lige nu har brug for tid. Måske hun er i tvivl om sine egne følelser. Det meget normalt for os piger. Derfor jeg siger giv hende tid.

Har hun ikke svaret om to uger. Så prøv at spørg hende hvordan hun har det. Måske hun vil svare, og her hjælper det især hvis hun har fået plads.

Jeg basere det på, at hun undgår dig. Hvis hun ønskede din kontakt, ville hun se efter dig, forsøge at få dig til at opsøge hende og tag initiativ. Men det tyder ikke på det tilfældet.

Du må gerne i din besked til hende gøre det klart for hende, at du giver hende plads, fordi du føler hun har brug for det. På den måde ved hun, at din pludselig stop i kontakten, ikke skyldes manglende interesse. Men fordi du udviser hende respekt.

Forhåbentligt vil det i sidste ende bære frugt, men det ikke en garanti.

Held og lykke, vi piger kan være svære at forstå. ❤️

  • A, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat