Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad sker der med mig?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg er lige selv fyldt 17 og er kærester med en på 19 så jeg forstår dig udemærket, hvad angår ældre fyre. Ift. Ham bo her, så kan han sagtens være en god fyr, selvom han tager snus og ryger mm. Men du skal passe på ikke rode dig selv ud i noget, du ikke føler dig tryg ved. Hilsen Mig

  • Pige, Pige, 17 år

Uha, synes ikke du skal være kærester med Bo.
Det er bedst for dig at gå væk fra ham, hvis i kom sammen, så kunne det gå meget ud over dit liv. Undskyld, men jeg er bare ærlig…

  • S, 15 år

Bevar venskabet vil jeg sige men pas nu på.
Havde det samme problem med en dreng som bl.a. Drak, røg hash, tog stoffer og da jeg omgiks meget med ham. Begyndte jeg selv på stoffer og hash, kom ud af et 2 års misbrug for ca. 1,5 år siden og man skal være stærk psykisk for at kunne bekæmpe trangen til euforiserende stoffer. Så pas nu på dig selv, det er for tidligt at begynde at ødelægge sin egen krop.

  • Anonym, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat