Brev

Hvad skal jeg skrive?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

kære dreng på 17 år jeg har nu læst dit brev et par gange og også været lidt i det samme problem du kunne prøve at kontakte hende på et socialt medie og så bare skrive hey eller hej og så kan du stille og roligt begynde at lære hende godt at kende og så forklar lidt om dig selv
man kan ike blive gode venner fra den ene dag til den anden så du skal nok bare have lidt tolmodighed og så kan det godt være i bliver hurtigt venner jeg håber det hjælper ps det skal nok ikke gå alt for stærkt med at blive gode venner med hende for hvis det vare et stykke tid lærer hendes æreste nok også godt at du kun villle være venner

  • anonym, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat