Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg skrive?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 17

Først ig fremmest, synes jeg, det er fedt at du tager hensyn til, at hun har en kæreste

Jeg synes, det ville være bedst at gøre det på den svære måde: snakke sammen når i er på arbejde igen.
På den måde kan du undgå misforståelser og du kan også forklare dig hurtigere.

Ellers så skriv noget helt chil som “hey, kan du gå en tur”.

Der er nogle kærester der har det svært med at pigen har drenge venner, men jeg ser ikke noget problem i at have drengevenner hvis jeg havde en kæreste. Og jeg håber også at min kæreste ville acceptere og give plads til det, da jeg synes det er helt normalt.

Bare sørg for at holde tingene på “lavt niveau” og ikke være hjemme hos hinanden (i hvert fald i starten). Og eller kan du prøve at i hænger ud flere sammen så det ikke kun er jer.

Så: snak med hende og prøv ikke at gøre for meget ud af det hele. Du synes jo bare at hun er nice og det er dejligt 🙂

Held og lykke

Hilsen pige, 15 år

  • Pige, Pige, 15 år

Hey
som du skriver i brevet vil du bare være gode venner (og ikke andet). Så jeg synes ikke at du skal være særlig nervøs. Men selvfølgelig også tage respekt til deres forhold. Prøv at hold det “lidt neutralt” i starten. Bare spørg hende om hun ville mødes og hænge ud, fordi at du synes at hun virker som en god ven. Men måske skulle du også finde ud af hvad hvordan hendes kæreste hade det med det, og måske forsikre kæresten om at du bare ville være venner måske også med hende. Og at være flere sammen er en god ide, så kan du måske skrive “Hey, vil du hænge ud sammen med mig og nogle venner?(du kan måske spørge bagefter om i så kan være sammen uden andre” men, vent lidt. Jeg synes at du skal forklare hende at hvis hun tror at hun kan lide dig, så brug ordet “ven” i nogle sætninger. FX. “Fedt, måske kunne vil blive venner” eller “du er en vildt sjov ven” eller “du er den bedste ven” Også start ligeså stille og bare vær dig selv. Hvis det bliver akavet når man skriver, kunne man godt tro lidt at det var fordi at man kunne lide personen. Bare vær dig selv! men prøv at lade værd med at skrive beskeder med emojier som, hjerter, kysemoji eller hjerteøjne (de kan godt misforstås). Hvert fald ikke gør det i starten. Held og lykke!

Hilsen: pige 14 år <33

  • Du er perfekt lige som du er! :), Pige, 14 år

kære dreng på 17 år jeg har nu læst dit brev et par gange og også været lidt i det samme problem du kunne prøve at kontakte hende på et socialt medie og så bare skrive hey eller hej og så kan du stille og roligt begynde at lære hende godt at kende og så forklar lidt om dig selv
man kan ike blive gode venner fra den ene dag til den anden så du skal nok bare have lidt tolmodighed og så kan det godt være i bliver hurtigt venner jeg håber det hjælper ps det skal nok ikke gå alt for stærkt med at blive gode venner med hende for hvis det vare et stykke tid lærer hendes æreste nok også godt at du kun villle være venner

  • anonym, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat