Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg kigge efter

Hej

jeg er en 16 dreng der går på efterskole

jeg har i noget tid snakket meget med en pige.

Hvad er nogle tegn jeg kan se efter for at se om hun kan lide mig

Dreng, 16 år
Svar fra andre

Børn

Tar hun initiativ til at snakke med dig, eller er det kun dig? Er hendes kropssprog åbent overfor dig? Har hun svært ved at holde øjenkontakt længere tid med dig? Bliver hun flov hvis hun siger noget dumt? Retter hun på sit hår? Sørger hun for hun ser “godt ud” når hun er omkring dig?

  • siryes, Dreng, 16 år

Uenig med Danny, Dreng, 16 år. Ved ikke om man må sige nogen imod, men jeg gør det for afsenderen af dette brevs skyld. Grunden til jeg er uenig er fordi alle har hver sin måde at vise sin interesse på. Det har jeg selv oplevet af erfaring. Jeg er egentlig meget enig med Siryes, Dreng, 16 år da det er nogle ret gode tegn. Hvis du oplever nogle af disse er jeg også ret sikker på at der er en god interesse i dig fra hendes side af, men oplever du ikke disse tegn, er det ikke nødvendigvis dårligt. Igen, man har hver sin måde at vise interesse på, så det er ikke sikkert at pigen du tænker på ville gøre nogle af disse ting. Det betyder dog ikke du ikke skal være opmærksom på dem, for jeg synes det er gode råd (-;

  • Anonym, Dreng, 18 år

Et tegn er tit enten at de spilder kostbare eller ofte opsøger dig

  • Emil, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat