Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre?

 

Hej jeg er en dreng på 14 snart 15 år.

 

Der er den her pige jeg er vild med, men jeg er ikke sikker på om hun kan lide mig, men det tror jeg lidt hun kan.

Jeg går i 8. med hende og om en uge har vi sommerferie og sidste dag (fredag) holder klassen en lille efter fest jeg kommer, hun kommer.

Det vil måske være sidste gang jeg ser hende fordi jeg har lige fundet ud af at hun skal på efterskole og er meget trist? Og har ikke mere lyst til at gå i skole.

 

Vi har kun været sammen uden for skolen en gang (på Macdonald) for et par dage siden og jeg har tabt et vædemål og jeg skylder hende en tur i racehall (gokart)

Hvad skal jeg gør? Hvordan udnytter jeg det?

Ps vi har også spillet sammen i gta et par gange hvis det skulle hjælpe på noget, og vi kan nogenlunde lide de samme ting. Vi skriver engang imellem sammen. HJÆLP

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat