Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

45 minutter er lidt langt, men det kunne være meget længere væk. I har godt nok været sammen længe, så hvis du slår op sårer du hende sikkert. Det lyder som om at i er på hver jeres side, hvis du fortsår? Intet ment ondt.
Man kan kigge på det på forskellige syns vinkler.
Du lyder stadig til at kunne lide hende en smule, og syntes det er fedt at du skriver ind her. For havde du været hel iskold, havde du bare slået op. Så virkelig respekt, det viser hvor omsorgsfuld du er.
Hvis du ikke kan lide hende eller tvivler på dine føleser. Så syntes jeg at du skal slå op. I stedet for at skrive det syntes jeg at du skal ringe til hende, så det bliver på en ordenligt måde. Du kan evt. også sige at i stadig kan være mega gode venner? Det ville jeg nok selv gøre i denne situation. Syntes i hvert fald at det er lidt synd for hende, hvis du ikke har føleser for hende, men at i bare kærester. Det kan en pige blive meget såret over.
Husk at følge dit hjerte, det viser den rigtige vej.
Held og lykke.
De varmeste hilsner Vita

  • Vita, Pige, 14 år

jeg syntes du skal sige din mening til din kæreste og sige du ike rigtig har følser for hende det dig der bester over dig selv du har ret til af sig nej

  • brita, Pige, 14 år

Først og fremmest er det altid vigtigt at du husker dig selv, og også tænker på dig selv og hvad der er bedst for dig. Det lyder som om du er et sted i dit liv lige nu hvor du ikke har brug for at have en kæreste og på den måde være bundet.
Selvom du stadig kan lide hende, har dine følelser nok ændret sig.
Et forhold kan være for kompliceret og man kan føle dig meget bundet, og hvis man er i sådan et forhold vil mit råd være at stoppe det, det er det bedste for jer begge.
Som regel vil jeg sige at hvis man er i tvivl, så skal man ikke, men der er selvfølgelig mere end det der spiller ind, men hvis du går og bliver mere og mere i tvivl, så vil jeg stoppe det hvis jeg var dig.
Håber at jeg kunne hjælpe

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat