Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hvad skal jeg gøre

hej alle sammen

 

jeg er en dreng på ti år.

jeg er forelsket i en pige fra min klasse,

men problemet er at det er som om at hun opføre sig fuldstændig sært

når hun er sammen med andre.

men når vi er alene er hun hel vildt sød og mega flink.

 

så hvad skal jeg gøre.

Dreng, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa. At pigen fra din klasse, opfører sig sært når hun er sammen med andre, men ikke når i er alene, tænker jeg kan være et udtryk for, at hun ikke helt har fundet sig selv endnu, hvilket jeg tror er meget normalt i den alder. Måske er hun mere anspændt, opsat på hvad andre tænker om hende når hun er sammen med flere. Jeg synes det er et godt tegn, at hun er sød og flink når i to er sammen alene. Det viser, at hun kan være sig selv, når hun er sammen med dig, hvilket er en god basis for et forhold. Synes du skal prøve at se tiden an og måske tage en snak med hende? Spørge om, hvordan hun har det, når hun er sammen med andre? Måske hun har brug for en smule selvtillid, for derigennem at kunne hvile mere i sig selv? Men husk også på, at der ikke er noget ved at have en kæreste, som man kun holder af halvdelen af tiden. Det fortjener hverken du eller hende.

Håber du finder en løsning:))

  • Livsnyderen, 15 år

det kan godt være hun opfører sig sært når hun er sammen med andre, men måske føler hun sig bare mere tryg når hun er sammen med dig. Og måske er hun bare sig selv når hun er sammen med dig og er måske lidt bange for at hun ikke skal være sig selv sammen med de andre, men tænker lidt du bare skal spørge hvad hun føler og hvad du føler for hende det er mit råd (:

  • Anonymous, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat