Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 år. Jeg kan godt forstå at du stadig vil holde dit venskab med din bedste veninde. Det er en lidt svær situation, men prøv at spørge din veninde om hvordan hun ville have hvis i blev kærester. Prøv at komme op med en fælles løsning, så skal det hele nok gå.

  • ZachWilliams, Dreng, 15 år

Hun får ham alligevel ikke.

  • Anonymous, Dreng, 12 år

Det er uheldigt når både dig og din veninde er forelsket i den samme :/
Det bedste ville være at snakke med både drengen og din veninde, men pas på at din ven ikke misforstår noget mellem jer siden at det også kan skabe problemer! Måske snak med hende om jeres følelser for ham og efter gå lidt ind i det med at du også kan lide ham (hvis hun ikke ved det allerede).

Håber det hjalp 🙂

  • AmeriaRiverside, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat