Brev

Hvad skal jeg gøre?

Hej.
 

På det sidste til en konkurrence ting så jeg en pige som jeg synes er virkelig pæn og jeg tænker bare ”waow” når jeg tænker på hende igen.

Jeg ved hun er klog og læser bøger og hun ligner bare en engel for mig. Jeg har en ven fra hendes skole (hun bor en del langt væk) og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre!

 

Skal jeg spørge min veninde om hun kunne på en måde introducere mig til hende?

Jeg har hendes Instagram men hun tror sikkert jeg er en fremmed så hun har ikke accepteret min admodning om at blive venner med hende.

 

– Den forvirrede dreng

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Sig til pigen fra parralel klassen at du kan lide hende pigen, og vil gerne lære hende at kende mere hvis hun har lyst. Eller sig at hun skal give dit telefon nummer. Xo

  • Hejsss, 13 år

Det en god ide at få din vinende til at introducere dig for hende 😉

  • DetGårNokFovirredeDreng :3, Dreng, 11 år

spøger din veninde om hun vil entruducere dig for hende

  • Anonymous, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat