Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nu ved jeg jo ikke hvad det er du har gjordt. Men du kan jo prøve at vise hende at du slet ikke er sådan. Prøv at være rigtig sød ved hende og send nogle signaler om at du stadig er interesseret i hende. Men hvis hun ikke vil være kæreste med dig igen må du acceptere det, og prøve at blive venner med hende igen. Når du så er blevet venner med hende igen, kan det være at det udvikler sig til romantik igen.

Håber at det hjalp lidt🌸

  • 🍄🌸🌺, Pige, 13 år

Jeg tror det bedste er bare at finde en ny eller nogen du kan snakke med det om som der ville forstå dig og måske også sige så meget undskyld at det røre hende det gør jeg altid hvis jeg dummere mig og så tilgiver de mig begrund af de mange undskyldninger jeg kommer med så de bliver glade for at høre hvor meget jeg elsker dem og holder af dem og self gør man jo også selv det men det jeg prøver at sige er måske fortælle hende hvor meget hun betyder for dig

  • E, Pige, 12 år

Svaret er altid det samme. Sig hvordan du har det

  • H, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat