Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre?????!!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at finde en anden der kunne interagere dig.

  • Hiii, Pige, 12 år

Jeg ka godt forstå at du bliver ked af det når du ser ham- måske har du stadig nogle følelser for ham..
men se det på den lyse side, du er ung ig har et langt liv foran dig, Og du har Ikke mødt ham der Vil elsker dig ubetinget i nu. I så fald vil mit råd til dig være: det er helt okay atdu er ked af det, men tænk hver gang du ser ham: der er en anden der ude der vil elske mig højere end han gjorde og at jeg derfor skal skifte mit fokus fra ham og se det gode. At du fortjener bedre og det bedre venter på dig.
Kh mig:)

  • Pigee, Pige, 16 år

Hey søde♥️ Jeg kan 100% forstå du bliver ked af det da det gør ondt af se en person man holder af kysse en anden. Men lige i øjeblikket prøvet jeg ignorere en for klassen over mig men det kan jeg bare ik han er simpelhen for dejlig men kan glemme alt om ham. Men det vigtigste er det det ik stikker dig i ryggen det ham viser er bare du var alt for god til ham❤️

  • Pige 11 år❤️💗, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat