Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa

Jeg vil sige du skal prøve at skrive til hende. Det værste der dog kan ske er at hun siger at hun ikke vil tale med dig. Som ung pige kan man typisk bliver meget ked af det under ens første break up, og hvis hun ikke er 100% over dig så skal du være klar på at hun måske ikke er klar. Men som sagt tag chancen, hvis du ikke gør noget sker der højt sandsynligt aldrig noget.

Mvh
Kgelen

  • Keglen, Pige, 16 år

Hej dreng på 14, jeg synes at du skal prøve at skrive til denne pige. Da i ikke rigtig har noget forhold til hinanden har du jo ikke noget at miste ved at prøve. Det kan godt virke skræmmende men give it a try!😉

  • Adriana, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat