Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre

Kære alle

Jeg tror jeg er forelsket i en dreng fra klassen.

Jeg føler mig ikke klar til at have en kæreste, men det er noget jeg tænker på tit.

Jeg vil gerne vide hvad man laver son kærester når man er 11 år

Hvad skal jeg gøre

Hilsen en pige på 11 år

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11.
Jeg synes, du bør sige det til ham på en pæn måde, så får du nok et pænt svar tilbage.
Det kan nok være lidt svært at sige det men det er “bare” en væg man skal klatre over.
Jeg håber mit svar kan bruges 🙂

  • Pige, 11 år, Pige, 11 år

Hej!
Det er helt okay at være i tvivl om man nu er klar til at have et forhold med en kæreste. Det er fuldstændig dig og din “partners” valg om hvad i nu gør som kærester. Der er ingen regler, i skal bare gøre som i nu vil og føler er bedst. Du kan også vente til at du føler dig klar til at have en kæreste. Et forhold kan være mange ting. Et forhold hvor man holder det hemmeligt, eller siger det højt, et forhold hvor man kysser, krammer, holder i hånd, gør ingen af delene eller bare give en highfive. Det vigtigste er at man accepterer hinandens ønsker og grænser. Man skal ikke være meget sammen, give gaver, skrive sammen eller noget. Men man plejer at kunne lide personen når man gerne vil være kærester. Og hvis det bliver for meget kan man også bare sige at man hellere vil være gode venner og “slå op”. Der er ikke noget specielt man laver i alderen af 11 eller nogen alder, når man er kærester, det er forskelligt. Du skal bare gøre det som du vil, og føler dig mest tilpas ved. Der er ingen krag om at skulle have en kæreste. Hav det godt!

Hilsen: pige 12 år <3

  • halløjsovs :), Pige, 12 år

Hejsa!
Jeg har selv prøvet det der med at jeg måske kan lide nogen og har været meget forvirret med mine følelser. Når man er 11 år begynder man at tænke mere på sådan noget og bare vent til du bliver ældre. Men jeg ville sige at hvis du kan lide ham og hvis han altså kan lide dig så tror jeg ikke at du behøver at tænke så meget over hvad man skal lave men mere bare at i har det godt med hinanden så skal det nok selv komme. Nu er du måske lidt ung men når du bliver bare lidt ældre bliver testet i sine grænser på et andet niveau og hvis du begynder at se hvad du er tilpas med nu tror jeg også du ville få gavn af det senere hen.

Kh en pige fra Aarhus

  • Pige fra Aarhus, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat