Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 16 år.

Det er så fint at du har mødt en du synes er sød over nettet, men når du skal møde ham så er der nogle forholdsregler du skal tage.

1. I skal mødes på et offentligt sted f.eks et café

2. Du skal have en ven med, din ven behøver ikke at være med i samtalen men skal måske sidde ved et andet bord ved siden af jer. I behøver ikke at fortælle at i kender hinanden. Hvis der nu sker noget så kan din ven se det og tilkalde hjælp.

3. Du må ALDRIG gå med ham hjem de første par gange. Det kan godt være at du tænker at det er for åndssvagt men med egen erfaring så skal man kende folk først.

4. Hvis han nu ikke har været helt oprigtig med sin identitet og er ældre så skal du GÅ. Du skal ikke se det bedste i ham men undskylde og gå.

Når sikkerhedsreglerne nu er blevet remset op så bare vær den du er når i taler i telefon med hinanden.

Du skal følge de regler. Jeg troede aldrig at der ville ske noget og at det ikke ramte lige præcis mig men det gør det.

Hyg jer!

  • Memme, Pige, 18 år

Hej pige på 16 år.
jeg kan godt forstå at du er usikker på hvordan du skal tackle denne situation,
noget jeg vil forslå er hvis du beslutter dig for at mødes med ham, så et sted på neutral grund. Altså ikke hjemme ved en af jer, men et sted hvor i kan lave en fysisk aktivitet, så man eventuelt kan undgå akavet tavshed, også er det også nemmere gå igen.

Men siden du går på efterskole vil jeg fokusere på den og de mennesker du har der, da det er svært og være på efterskole og samtidig have et eventuelt forhold uden for skolen, da det kan ødelægge lidt din efterskole oplevelse, og skulle passe et forhold ved siden af.

  • pip, Pige, 18 år

Hej pige 16 år

Jeg synes du skal vente lidt med at se ham og så nyde efterskolen. Du ved ikke om han skriver med mange piger og hvem han er. Hvis du lægger ham lidt på køl kan du jo se om du stædig vil mødes med ham. Følg de 4 råd fra den anden kommentar.

Håber det løser sig.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat