Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvad ville du tænke eller gøre, hvis nogen fra din klasse kom hen og snakkede med dig? Jeg er selv lidt genert, og når nogen kommer hen og snakker med mig, så bliver jeg da glad. Jeg er sikker på, at hende, du er lun på, har det på nogenlunde samme måde.
Hvis du har muligheden for det, så spørg hende om hjælp til en opgave, så hun kommer til at føle sig god.
Generelt så bare prøv at være i godt humør omkring hende, og spørg ind til hende. Så bliver hun også automatisk glad.
På et tidspunkt, vil hun forment lig begynde at synes, at det er normalt, at i to snakker sammen, og så kan du åbne op for dine følelser overfor hende.

  • m, Dreng, 16 år

Du kan prøve at gå hen til hende i frikvarteret og for eksempel spørge ind til hendes weekend eller hvordan det går med hendes hund (bare et eksempel, nu kender jeg hende jo ik så ved ik om hun har en hund). Bare start ud med et simpelt spørgsmål eller fortæl om en sjov ting du har oplevet. Når I har talt sammen nogle gange bliver det hurtigt nemmere med tiden.

  • e, Pige, 14 år

du kan starte med at være sådan hvordan går det og måske begynde at skrive/snappe med hende og spørg lidt indtil lektier kør den der med videre der fra og så nu du mener i e rklar boom du sår til. også skal du bare skrive til roligt at du synte si ar noget kørende og t du syntes i skal blive kærester

  • just helping a bro in need, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat