Brev

Hvad skal jeg gøre?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du har mod på det, så synes jeg bare at du skal spørge hende direkte. Ellers kan du også prøve at få en af hendes veninder til at sende en føler ud for at vide hvad hun synes om dig. Hvis det viser sig at hun også synes at du er sød, synes jeg at det ville være en god ide at begynde at skrive lidt sammen over Snapchat. Hvis i tilfældigvis begge var til den samme fest, bliver det også nemmere bare at gå over og snakke med hende (og specielt hvis man også har drukket lidt)
Håber mit svar kunne bruges 🙂

  • Caroline, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat