Brev

Hvad skal jeg gøre?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hyggehejsa!

Jeg synes du skal begynde at skrive med hende over snapchat (hvis I ikke allerede gør det).
Prøv at hentyde til at du kan lide hende, flirt evt. med hende.

Når du så ser hende på gangen kan du lige sige hej, eller sådan noget. Bliv ved med det et stykke tid. Så kan det være i kommer til at snakke længere tid nogengange.

Så kunne du prøve, at hive hende til side, når du ser hende på gangen, lige spørge om i kan snakke. Fortæl hende om dine følelser, hvis du synes det går for hurtigt, så spørg om hun har lyst til at være sammen i stedet, om hun har lyst til at mødes og gå tur eller noget lignende.

Når du føler dig klar, så fortæl hende om dine følelser, det bedre at få det sagt, end at holde det for sig selv. Tro mig, den fejl begik jeg, og mit såkaldte “crush” varede 7 år.. Ikke gør det samme som mig!

Held og lykke! Jeg håber du har mod på, at få det sagt!

Venlig Hilsen pigen der elsker at hjælpe! (:

  • En sød pige (:, Pige, 14 år

Hej dreng på 16….
Kan godt føle Hvordan det er du har det. Allesammen får LIGE pludselig masse spørgsmål om andre…

1. Jeg ville selv sige at det kommer an på hvordan hun er. Hvis hun en person som giver komplimenter, så tror ikke at hun mener det på den måde du tænker det på. Men hvis hun ikke gir komplimenter tit, så tror jeg at hun prøver at flirte med dig lidt. Og hvis jeres overgang generelt ikke gir komplimenter til hinanden så tror jeg måske at hun har et øje på dig.

2. Har selv et crush på en og ved ik rigtig Hvordan jeg skal sige det til ham.. Der så ikke det vi skal snakke om nu… menn du siger jo at i har hinanden på snap, så i har jo sådan set kontakt, men nu handler det om at tage et skridt videre. Når du nu finder ud af om hun kan lide dig eller ej, så skal du SLET IKKE spille tiden. Der handler bare om at være modig og sige det som det er, og hvis hun ikke har det på samme måde, så husk på at det ikke er verdens ende, så tag chancen når du får den og ik spild tiden.

Håber det bedste for dig og jeg Håber at det kunne hjælpe dig:)

Pige på 15..😊

  • Anonym, Pige, 15 år

Hvis du har mod på det, så synes jeg bare at du skal spørge hende direkte. Ellers kan du også prøve at få en af hendes veninder til at sende en føler ud for at vide hvad hun synes om dig. Hvis det viser sig at hun også synes at du er sød, synes jeg at det ville være en god ide at begynde at skrive lidt sammen over Snapchat. Hvis i tilfældigvis begge var til den samme fest, bliver det også nemmere bare at gå over og snakke med hende (og specielt hvis man også har drukket lidt)
Håber mit svar kunne bruges 🙂

  • Caroline, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat