Brev

Hvad skal jeg gøre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa, måske du kan bruge nogle af mine råd😊
Du skal altså ikke være kærester med hende fordi du er bange for at hun bliver ked af det. Så lever i begge på en løgn, og det er ikke fair overfor hende. Hvis du gerne vil slå op og prøve med hende den anden, så gør det og lad vær med at vente så din nuværende kæreste også kan komme videre.
Hvis du kommer frem til at du vil slå op med hende, så gør det face to face. Det kan være rigtig svært, men det er helt klart den bedste måde at gøre det på. Du kan evt skrive det ned på et papir og så læse det højst hvis det bliver for svært og du glemme hvad du skal sige. Ellers kan du give papiret til hende, men lad hende læse det mens i står sammen.
Håber det kunne hjælpe dig lidt. Held og lykke med det

  • Brombeertje, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat