Brev

Hvad skal jef siger til ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

sig til ham at du ikke kan lig ham på samme måde som han kan lig dig men at i stafig kunne være venner

  • i love you, 11 år

Sig det på en måde så han ikke føler sig ydmyget. Foreksempel sig til ham at du kan lide ham bare ikke på den måde. Men kan meget godt lide at være hans ven

  • Carl, Dreng, 12 år

SNAK MED HAM FACE2FACE. Det gør det så meget bedre. En besked kan hurtig blive opfattet forkert eller gøre mere skade. Spørg en dag om i skal gå en tur, hvor i kan snakke. Så bliver det heller ikke så opsat eller eventuelt akavet:)

  • katrinaa, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat