Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hvad kan drenge lide?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er en pige, men de gange drenge har været forelsket i mig har været, når jeg var rolig og afslappet. Lidt grin og latter hjælper også.

  • Indsæt navn, Pige, 14 år

Altså min kæreste har langt krøllet rødbrunt hår og verdens sødeste smil. Det var hendes smil jeg faldt for. Også lidt hendes hår, men mest hendes smil. Det er i øvrigt svært at svare på, hvad drenge kan lide ved piger, for det er så forskelligt fra dreng til dreng. Men lige pludselig skal der nok dukke en dreng op, der synes netop DU er den smukkeste og sødeste i hele verden! Håber mit svar kan bruges.

  • Anonym, Dreng, 21 år

Ja det de andre siger er sku meget rigtigt men vis at du har en dårlig panonæighed så prøv at få den bedre men du skal ik kun være sød over for drenge også piger bare generalt tale pænt til alle for vis du kun snakker pænt til dreng og vi så finder oud af du snakker meget grimt til piger vil vi tænke at det er nok sådan at hun rigtigt er så det vil vi ik

  • Knægt, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat