Brev

Hvad gør jeg??

Kan godt lide en dreng fra klassen, alle spørger om jeg kan lide nogle, siger bare nej, er ret genert.

 

Men så her i fredags var jeg til en slags” julefrokost” klassefest, det var vildt pinligt, vi var de eneste inde i rummet, og ved ikke om han kan lide mig!?men jeg synes han er ret sød!

 

Hjælp!

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes af personlige arfainger at du skulle spørge ham face to face ved det er hårdt men just do it vis han så ikke lige er din type så prøv at bliv ved men problemet med det er så at det måske kan blive nogle kedelige og meget korte forhold og det er der jo heller ingen der kan lide så ?

  • SUPERHELTEN, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat