Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad gør jeg??

Kan godt lide en dreng fra klassen, alle spørger om jeg kan lide nogle, siger bare nej, er ret genert.

 

Men så her i fredags var jeg til en slags” julefrokost” klassefest, det var vildt pinligt, vi var de eneste inde i rummet, og ved ikke om han kan lide mig!?men jeg synes han er ret sød!

 

Hjælp!

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Ja jeg har også prøvet det. Du kan prøve at kigge efter ham, add ham på Facebook, skrive beskeder på hans bord eller spørge dine gode venner om råd. Der er svær tid men du er sikkert ikke den eneste i klassen der har prøvet at være forelsket på den måde. Husk at smil til ham, og hvis han smiler til dig er det kun et godt tegn 😉

  • Anonymous, 12 år

Hej. 🙂
Det er helt i orden at du siger til de andre at du ikke er vild med nogen når de spørger. Du bestemmer jo selv om du har lyst til at fortælle nogen at du er vild med ham drengen. Du skal kun fortælle det til andre, hvis du selv har lyst.

Hvis du gerne vil vide om drengen også er interesseret i dig så kan du jo spørge ham ad. Men det skal nok ikke lige være det første du gør. Jeg er selv genert, så jeg ved hvor svært det kan være. Jeg synes du skal prøve at starte med at blive venner med ham. Snak med ham om hans interesser eller nogle ting der sker på skolen.

Når i sidder i klasseværelset kan du prøve at få øjenkontakt med ham, og så holde øjenkontakten lidt længere end normalt. Hvis han kigger på dig, så smil sødt til ham. Hvis han efter et par gange prøver at få øjenkontakt med dig, så er han nok også interesseret i dig.

Hvis I har gruppearbejde i skolen kan du også prøve at komme i samme gruppe som ham, og så kan du måske også lære ham lidt at kende på den måde. Jeg ved jo ikke om i er venner, eller om i bare kender hinanden.
Hvis I er venner så prøv evt. at komme til at røre tilfældigt ved ham, f.eks. på armen. Men det skal være ret diskret.

Håber du kan bruge noget af min hjælp. 🙂

  • Mille, 15 år

Jeg syntes af personlige arfainger at du skulle spørge ham face to face ved det er hårdt men just do it vis han så ikke lige er din type så prøv at bliv ved men problemet med det er så at det måske kan blive nogle kedelige og meget korte forhold og det er der jo heller ingen der kan lide så ?

  • SUPERHELTEN, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat