Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad gør jeg lige her?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey
Min kusine har lige fået en kæreste og hun er 13 år. Hendes forældre synes det er dejligt for hende og tager det faktisk ret alvorligt. Hvis det var mig, så ville jeg tage en snak med mine forældre. De vil sikkert være glade på dine vejne. Hvad er det værste der kan ske hvis de spørger mere ind til det. Der er jo ikke noget som helst forkert i at have en kæreste/være gode venner med en pige. Hvis dine forældre irriterer dig med dumme spørgsmål (det kan måske ske hvis de ikke helt ved hvordan de skal reagere), så bare lad dem om det (men det kommer nok ikke til at ske).
Hilsen en person som hjælper

  • En person som hjælper, Dreng, 15 år

Jeg synes bare du skal sige det som det er, for du vil jo rigtig gerne. Hvis de er usikre, kunne man altid arrangere et skype møde eller andet form for video-opkald. Jeg har selv haft rigtig mange venner fra andre byer, mine forældre kørte mig bare derud og så hvilke mennesker jeg hang ud med.

  • Sillllllllle, Pige, 14 år

Hej jeg har faktisk været ude for præcis det samme og jeg vil sige sig det! Jeg sprang ud i det og sagde at jeg skulle mødes med en og de tog meget seriøst. Også selvom jeg kun er 13

  • Miiiiip, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat