Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad gør jeg forkert?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Først og fremmest skal du elske dig selv. Stil dig foran spejlet, gerne nøgen og find de bedste steder på din krop, altså dem du selv er mest tilfreds med. Og så prøv at understreg dem med makeup eller tøj når du skal være sammen med drengene. Det er fint selv at tage initiativ og snakke med drengene. Spørg ind til deres interesser. Prøv at se dig selv udefra – kan der være et eller andet du siger eller gør, der irriterer? Så forsøg at rette det. Hvis du har en god og pålidelig veninde så spørg hende hvad du evt. gør galt eller hvad du evt. kan gøre med dit udseende eller væremåde. For selvfølgelig er man klar til kys og kærester når man er 14!

  • Majken, Pige, 16 år

Du behøver slet ikke være bange for det med det første kys osv. 14 år er ikke tidlidt, men i hvert fald heller ikke for sent. Derudover skal du da aldrig føle dig grim, drengene er sikkert bare generte, eller også er du ikke deres type.

Angående dit udseende, så får mange piger først deres “blow up” i 15-16 års alderen. Men det kan anbefales at bruge make-up, dog ikke for meget. Men bare få noget stillet hår, og brug nogle ansigtsprodukter, hvis du har bumser, hudorme eller ligende. Tøjet betyder også meget, men man behøver ikke at vise alle sine “former” frem, for drengen skal jo kunne lide dig og ikke kun dit udseende.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Jeg tror slet ikke de 14-årige drenge er modne nok til at gå over til en pige til en fest og være sådan “Hej du ser sød ud, jeg hedder Malte” xD

Så hvis du savner opmærksomhed fra drenge til fester, så kan det lige så godt være fordi de ikke tør være så direkte og score-agtige. Da jeg var 14 var der ikke NOGEN dreng fra min klasse der havde den slags mod!

I øvrigt fik jeg mit første rigtige kys da jeg var 18 og min første kæreste da jeg var 21, så du har god tid endnu B)

Held og lykke med det hele!

  • Dreng, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat