Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad gør jeg?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det lyder fedt at du har prøvet at kysse med veninder. Det er en kæmpe hjælp og jeg lærte selv at kysse på den måde. Jeg har nu også lært at snave med mine veninder så måske du også kunne det. Der er såmænd ikke den store forskel fra at kysse almindeligt. Tungerne kommer bare i spil og man lader enlig bare tungerne lege med hinanden og undersøge hinandens munde. Det er superfedt. Jeg krydser for dig!

  • Stenbukken, Pige, 15 år

Hej søde.
Jeg går ud fra du taler om at kysse, og kun det? Det handler om at bruge dine læber. Du kan evt øve dig med dine fingre. Fugt langfinger, ringfinger, og dine egne læber. Sæt ringfinger mellem dine læber, og langfinger over, sådan de former “en mund”, kys med dem, og bevæg stille fingrene rundt, leg med med tanken om du kysser din kæreste, og at ringfinger er hans underlæbe, og langfinger hans overlæbe.

Bare tag det stille og roligt, find en rytme der passer til dig, noget der føles behageligt. Det en god måde at lærer det på. Når det kommer til at snave, bruger man også tungen. Ved at man åbner munden nok til, at man kan stikke sin egen tunge ind i hinandens mund, sådan at de rør hinanden. Her kan du smutte blidt på hans, som var det en slikkepind, bare kør din tunge rundt, også skal det nok give sig. I skal nok lærer det.

Lad alt ske i dit tempo som du skriver. På et tidspunkt vil sex komme på tale, og her skal du lytte til dig selv. Er du klar til det? Har du lyst til det? Lad dig aldrig presse til sex. Det skal være helt specielt første gang, og med en du stoler på, er tryg ved, og som du elsker højt.

Held og lykke søde. ❤️

  • A, Pige, 22 år

Hej pige 13 år
Lyder fedt at det går i dit tempo så du er komfortable.
Måske sig til ham at det er første gang du snaver, så han måske kan fortælle dig hvordan det ka gøres, og på den måde er i begge komfortable.

good luck!

  • V, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat