Brev

Hvad gør jeg

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey dreng på 14.

Jeg synes at du skal nærme dig henne langsom, spørge om i skal arbejde sammen næste gang i har gruppearbejde. Begynd at flirte lidt på et roligt niveau.
Held og lykke!

  • Ndndn, Pige, 14 år

Ligesom der også er andre der har skrevet. Så flirt med hende. Vær mere sammen med hende. (så meget man nu kan være her i corona tiderne). Også skal du vudere om hvornår det er rigtigt at sætte ind. Hvis det går for hurtigt med at blive k bliver det lidt for forhastet. Men du skal nok heller ikke vente 1000 år for så er det for kostbart også finder hun en anden. Og hvis hun ikke kan lide dig skal det nok gå. Held og lykke fellow 14 årig gut!!!!

  • POST_WATERMALONE, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat