Brev

Hvad gør jeg?

Hej.
Jeg har brug for hjælp. Jeg er en dreng på 13 år og har fundet ud af en fra min parallelklasse kan lide mig og jeg synes hun er meget sød men ikke på den måde og har ikke rigtigt noget for hende. Men da jeg var til lan og hun var med kom hun hen og så jeg spillede tog armene rundt om min hals og holdte min hånd. Da vi så skal sove så lægger jeg mig i en seng og sætter mig til at se lidt gennem Facebook og Instagram som jeg plejer.

Hun kommer ind og lægger sig ved siden af mig og vi ligger og ser diverse ting på Facebook og Instagram. Ud af ingen ting tager hun og flætter fingre med mine ene hånd og hun lægger sin arm over mit bryst og hendes hoved på min skulder. Jeg ved en fra min klasse kan lide hende så ville lige joke lidt så sendte en snap til ham med jeg havde taget hans dame hvor han svare det ikke hans dame.

Nu har han sagt vi er kærester til både A og B og vi er ikke kærester dog endte det med vi havde vores hånd flættet i over 7 timer og lå sammen i en 1 mandsseng.

Nu der kommet en masse drama med vi er kærester og ved ikke hvad jeg skal gøre og sige.

Har intet imod folk sviner mig til men mere hende fordi hun er ret ny på vores årgang.

Tak for at du ville læse mit brev.

-Forvirret dreng på 13 år…

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Da vi var i sengen sadge jeg også til hende jeg ikke havde noget for hende på den måde og hun sadge det var helt fint kender hendes normale klang når hun snakker til mig og andre og man kunne nemt høre at den var anderledes og mere ked af det.

  • Ham som har lavet dette brev, 13 år

Det i gør er enten i ignorerer det eller i laver det til en god, den eneste grund til at du bliver drillet er fordi de ikke selv har en eller de er nysgerrige.

  • En dreng, Dreng, 14 år

Hej forvirret dreng,
Jeg ville snakke med hende. Sig til hende at du ikke kan lide hende og at du synes det der skete der i sengen fortryder du. Det er det jeg ville gøre.

Håber det hjælper.

  • skyler, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat