Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad gør jeg?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Da vi var i sengen sadge jeg også til hende jeg ikke havde noget for hende på den måde og hun sadge det var helt fint kender hendes normale klang når hun snakker til mig og andre og man kunne nemt høre at den var anderledes og mere ked af det.

  • Ham som har lavet dette brev, 13 år

Det i gør er enten i ignorerer det eller i laver det til en god, den eneste grund til at du bliver drillet er fordi de ikke selv har en eller de er nysgerrige.

  • En dreng, Dreng, 14 år

Hej forvirret dreng,
Jeg ville snakke med hende. Sig til hende at du ikke kan lide hende og at du synes det der skete der i sengen fortryder du. Det er det jeg ville gøre.

Håber det hjælper.

  • skyler, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat