Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad er jeg til

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tak. Det var ligesom os, vi havde ikke set hinanden i to år og så da vi var hjemme hos mig og sove, så om aften så skulle vi lave forskellige tegn vis vi vil og ikke, og vi sagde begge ja og så rørte vi ved hinanden, og sådan. Og vi havde også snakket med hinanden om det og vi kunne begge lide hinanden, men hun har en kæreste som hun godt kan lide, men hun kan også godt lide mig

  • Anonym, Pige, 16 år

min dejlige pige. det er helt normalt og jeg forstår dig 100% godt, ja det kan være lidt svært når det er din bedste ven, men altid tro på dig selv, vi er her kun for at hjælpe, og husk det er okay at være bisekssuel, ps husk at alle elsker dig lige meget hvad:)

  • Dreng, Dreng, 14 år

Jeg ved ikke hvad jeg er til, jeg venter bare til jeg bliver forelsket. Hvis du kan lide at være sammen med din ven og din ven også kan lide det skal i bare være sammen. Så længe det føles godt.

  • Anonym, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat