Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad er der med mig😫

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Tak for dit svar, hun har også en kæreste men alligevel synes jeg bare hun er mega sød

  • Pige 14 år, Pige, 14 år

Hej
Det er nok et tegn på at du er til piger, tillykke:) Det er selvfølgelig ikke sikkert men prøv og undersøg det så kan du være du finder andre mennesker der har det ligesom dig. I forhold til hende, det bliver nok svært at få hende ud af hovdet men tænk på hende som en du engang var vild med det hjælper. håber du finder ud af det
kh this one

  • enby, Non-binary, 14 år

Hej Pige på 14 år.

Nu trækker vi vejret ind og ud. Okay godt, vi er så heldige at leve i et samfund der accepterer alle og det er ikke en stor ting at være til det samme køn længere. Faktisk totalt gammeldags;).

Jeg forstår dig virkelig godt, hun er sikkert mega dejlig. Men aldersforskellen er for stor, det ville ikke være et problem hvis du var 20 og hun var 24, men der er desværre stor forskel på en 14 årig og en 18 årig.

Accepter din forelskelse men lad være med at gøre noget ved den. Du må på udkig efter en anden.

Knus.

  • Dndnnd, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat