Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal det betyde

Hej er dreng på 14 år

Der er den her pige jeg snapper med

vi har aldrig haft noget sammen

men nogle sender hun et billede af sig selv hvor hun så har tegnet et hjerte

Spurgte på et tidspunkt hvad det var hun tegnet

hun sendte bare et billede hvor hun skrev ahhahaha

Men hvad skal det betyde kan hun lide mig

eller er det bare piger gør

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 14 år;)
Vi piger kan tit være ret forvirrende og drenge kan sætte mange spørgsmålstegn til de ting vi gør, siger eller meget andet.
Så det er i ihvertfald helt normalt at du er lidt forvirret omkring om hun kan lide dig eller ikke.
Det lyder som om at du godt kan lide hende, så lad os tage udgangspunkt i det.
En pige vil meget gerne have at drengen begynder først….Altså med sådan nogle ting, piger giver på en måde lidt hint til at hun kan lide en og vil gerne have at drengen tager det første skridt. Hvis du kunne se det var et hjerte du tegnet så skal det nok passe. Hun skrev højst sandsynligt “Ahahahahah” fordi hun blev lidt nervøs for hvordan du reagerede på at hun måske har et lidt godt øje til dig. Så sådan som jeg ser det så synes hun at du er sød, men måske lidt genert for at spørge dig om i skal være mere. Så prøv du at tage det første skridt. Håber du kunne bruge det. PS. Jeg har ret meget forstand med sådan noget her;)

  • Anonym pige, 12 år

Hej dreng på 14 😊

Jeg er selv en pige og sende også hjerter hvis i er venner eller gode venner så ville jeg på en måde sige det er normalt jeg har selv en drenge ven hvor jeg nogle gange tegner hjerter eller bruger disse emojier(🥰😍❤️💕)

Men ellers så spørg hende i virkeligheden som andre også har skrevet.

Kh pige på 13 ☺️

  • Pige, Pige, 13 år

Hej 14 årige dreng 😉

Mange piger sender hjerter også selvom de ikke kan lide personen. Men udfra det du har skrevet virker det som om hun kan lide dig. Især fordi hun skrevet “ahahahhaha” Det gør piger tit når de bliver nervøse eller ikke ved hvad de skal svare: ). Det virker som om du også kan lide hende lidt? Så hvis du kan lide hende skriv til hende “kan du lide mig” ? Så får du svar på om hun har følelser for dig.

Hilsen pige 13 år.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat