Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad betyder det

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nu er jeg jo godt nok en dreng, men jeg tror da sagtens hun kunne have et crush på dig, eller i hvert fald også godt kan lide dig, ligesom du kan lide hende. Det er sgu svært med den der første gang man kan lide en pige/bliver forelsket i hende, for hvordan dælen viser man det? Hun har det sikkert på samme måde. Husker tydeligt hvordan det var i de år. Det er bare med at prøve sig frem😊

  • Anonym, Dreng, 22 år

For det meste når vi svare betyder det at vi stadig har en interesse. Også selvom det bare er billeder. For mig helt personligt, synes jeg set er meget hygge bare at sende billeder.
Men føler også at det kan blive en måde ligesom at undgå den der akavede samtale.
Men hvis du har mod og stadig gerne vil, så prøv at blive ved med at spørge hvad hun laver, ynglings ting (mad, farve, osv) eller bare om hun har haft en god dag.
Det kan også være at hun bare lige skal have lidt tid før hun gider have en samtale.
Men bare det at hun bliver ved med at sende billeder betyder nok en eller anden form for interesse.
Håber det hjalp lidt
Vh

  • 🧚🏽‍♀️, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat