Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hva skal det blive til?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Kan så godt forstå dig. Har du ikke nogle venner du kan snakke med. For mig hjælper det altid at snakke med mine venner om svære ting i mit liv. Det er helt normalt at være usikker og i tvivl om man er god nok, men der er sikkert en masse ting, som du er god til. Lad være med at tænk på det svære, men tænk på de gode ting i livet for fokuser på der positive!

Ved ikke om mit svar kunne bruges til noget.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hey
Den er ikke nem, jeg har også selv svært ved at læse andre folk, og det beste at gøre er bare at være direkte og spørger om hvad du er i tvivl om eksempel “hey navn jeg vil gerne være mere end venner og er der nogle grund til at du ikke vil mig lige så meget som jeg vil dig” det er nok lidt akavet men det er den beste måde at få et direkte svar på, og jeg ville nok personlig spørge hende face to face da det er meget nemmere at læse folk hvis de står forand dig.
Jeg håber det kan hjælpe dig

  • Anonym, Non-binær, 15 år

Hejsa du!
Kan godt forstå du synes hun kan være svær at læse, og for min egen erfaring/ vegne kan jeg sige at det ogs kan skyldes at hun har svært ved at finde ud hvad hun vil. (Ikke ment på en irriteret måde, kunne ikke finde en anden forklaring, men håber du forstår hvad jeg mener :D)

(1)Hvis hun nu er rigtig glad for at have dig som ven eller ven med fordel, og måske ikke er interesseret i at ligge mere i det, fordi det så nemmere kan gå galt og i kan “miste” hinanden? Eller måske er hun ikke klar eller har lyst til at “binde” sig, selvom du kan være en fantastisk fyr og lige det hun kan være interesseret i hos en fyr.

(2)Der kan jo også være den mulighed at hun ikke ser dig som mere end en virkelig god ven / bror. Derfor kan hun stadigvæk godt være rigtig glad for dig, men ikke interesseret i et forhold osv.

Men alligevel hvis hun siger hun ikke vil være “officielle kærester” ville jeg nok gå efter forslag 1. for hvis hun reelt ikke ville noget kærligt med dig, så ville jeg tro hun ville have sagt det. Og ikke “bare” at hun ikke ville kalde jer kærester.

Håber virkelig det kunne hjælpe at høre noget fra en piges perspektiv. Og held og lykke!

Mvh.
Pige

(P.S du skal virkelig ikke tage det personligt når vi piger er svære at læse. Vi har ogs svært ved at læse hinanden, og tit er det ren usikkerhed fra personen som er svær at læse <3)

  • Pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat