Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hun kigger ofte på mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Sig til hende jeg er ikke til piger der er yngre end mig men self sig det på en sød måde

  • Elias, Dreng, 13 år

Det lyder som om hun kan lide dig men hvis hun ikke er din type så prøv ignorere hende lad vær med at kigge på hende søger for at holde kontakten med dine venner til sidst vil hun nok ikke kunne lide dig mere

Håber det hjælper

  • E, Pige, 12 år

Ahaha da jeg gik i 5/6 klasse, var der en dreng fra 8 min veninde var helt vild med. Så i hvert frikvarter spionerede vi ham (han så det nok godt) og gjorde præcis det samme som hende du beskriver i brevet. Tro mig, det er en fase! Det kan måske godt var nogle måneder men så er det det. Bare lad som ingenting for ved at sige noget direkte til dem gør du det ret akavet for dem og de kan godt blive ret kede af det, men jeg tror ikke de nødvendigvis bil stoppe. Så mit bedste bud er sf vente, så må du bare ignorere dem. Men hvis de ttagee overhånd kan du selvfølgelig bare sige det ligeud.

Held og Lykke med din beundre 🤭se det lidt som et kompliment haha 😉

  • ❤️, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat