Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hun kan også lide ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.
Jeg har prøvet præcis det samme så jeg forstår godt hvad du mener.
Jeg syntes at du skulle prøve at spøger ham om i skulle hænge ud alene sammen på et tidspunkt. så kan du også bare nogle gange spørgere hvordan det går eller hvad han laver. Så burde du nok også lige sige til din veninde hvordan du har det. så skal det hele nok gå😀
Fra mig

  • Mig, Pige, 13 år

Hej
Jeg har det på den måde at hver gang jeg skal sende noget til personen då synes jeg det er mærkeligt, men det hjalp mig da vi var blevet venner, jeg synes du skal prøve at være lidt mere tæt på ham ligesom jeg gjorde dengang, prøv at snakke med ham, og du kan også hænge mere ud sammen med din veninde og de andre hvis det er lidt svært for dig indtil du tør at snakke med ham
Du kan først begynde at sende en snap hvor du skriver hej eller noget andet og så vil han nok svare dig
Men prøv os og tænke på at
Ej hvis jeg ikke gøre det nu, måske kan han allerede lide mig men hvis jeg ikke sender noget nu så vil han sikkert blive træt af mig
Altså bare tage chancen ellers kommer du måske til at fortryde det, og husk ligemeget hvad der sker, allesammen kan lide en person så det er ikke dårligt at du skriver til ham, måske vil han synes at det er mærkeligt for starten hvilket er normalt men det går nok når i først begynder at skrive mere sammen

Håber det kunne hjælpe
Bh

  • Anonym, Pige, 14 år

har prøvet noget lignende.

jeg begyndte sådan at spørge hvad han lavede og sådan…
og så nu er vi faktisk bedstevenner! vi flirter faktisk for han ved at jeg kan lide ham, og han kan lide mig… men jeg fandt ud af at jeg ikke er klar til et forhold og det r han ok med. vi snakker omkribg 30 min hver dag, så du skal være ærlig og sådan sige personlige ting til ham og vise at du kan stole på ham og at han kan stole på dig, og please ik sig det til flere venner søde, det ender galt hold det lidt tæt, og også at i skriver ( :

  • pigen der flirter, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat